Backstage

This section is now officially opened, the curtain is pulled back. You are on the backstage. On your left there is a broken mirror, and back there is a toilet that won't flush. The meaning of this section is that we can write here about pretty much anything that comes to our minds. Gigs we've seen, records we've bought, meals we've eaten, you name it. Take a leap, try to land.
Studiopäiväkirja, 24.-25.3.2012, Loimaa

June 15th, 2012Author: kari


Inspiroituneina tiedosta, että Modern Day Citizen työstää kokopitkää, päätimme lähteä Loimaalle tavoitteena nauhoittaa kuunneltavia ääniaaltoja massiiviselle fanikunnallemme. Tavoitteessa ei ehkä täysin onnistuttu, mutta ainakin vatsat tulivat täyteen. Jos olet yhtään seurannut yhtyeemme taivalta ja tarinoita, tiedät, että meille puhtaus ei ole puoli ruokaa, vaan otamme ruokamme mielellämme kokonaisena. Seuraavaksi seuraa nälkävuoden mittaiseksi venynyt päiväkirja tuosta ruoantäytteisestä maaliskuisesta viikonlopusta. Jos odotat Tuomas Kyrön tai Jari Tervon tekstien kaltaista sanataidetta, suosittelen katsomaan vain kuvat jutun lopusta.

Read more »

Add commentKaikuja kellarista (osa 7)

September 30th, 2010Author: engine


Tere,

Jälleen erä updeittia nauhoittamisen ihmeellisestä maailmasta. Tällä kertaa luvassa bassoilua ja kitarointia (tapahtumat ajoittuvat alkuvuoteen 2010, toim. huom.).

Read more »

Add commentKaikuja kellarista (osa 6)

September 30th, 2010Author: engine


Moi!

Jälleen on takana yksi sessio jonka tarkoituksena oli edistää tulevan julkaisun valmistumista. Se mitä sessiosta jäi käteen onkin sitten toinen juttu.

Read more »

Add commentKaikuja kellarista (osa 5)

September 30th, 2010Author: engine


Taas yksi sessio nauhoituksia hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Tällä kertaa vuorossa oli jälleen Joni ja kannut.

Read more »

Add commentKaikuja kellarista (osa 4)

February 9th, 2010Author: engine


Joulun välipäivinä hoidettiin myös demolaulujen nauhoitukset. Kari kävi vetämässä eräänä iltana liidilaulut kertalaakilla sisään. Tarkoituksena oli saada biiseistä fiilistä kokonaisuutena, testata miten Karin päässään työstämät laulujutut toimivat ja tietysti fiilistellä uutta nauhamikkiä soundinsa puolesta. Laulukikoista syntyi kevyttä keskustelua, ehkä jopa hedelmällistä. Toivottavasti saadaan lähitulevaisuudessa loput rummut narulle, jotta päästään laulujen kimppuun, mahdollisesti “Ketarastudioiden” vaatehuoneeseen, tai johonkin muuhun yhtä eksoottiseen paikkaan rääkkäämään Karin äänielimiä.

Read more »

Add commentKaikuja kellarista (osa 3)

January 29th, 2010Author: engine


Tervehdys,

Joulun aikaan studiotyö on lähes mahdotonta paristakin syystä. Ensimmäinen syy on että instrumenttien käsittely kinkunrasvaisilla käsillä enemmän tai vähemmän ähkyssä on äärimmäisen vaativaa. Toinen syy on se että ketään jätkistä ei ole lähimaillakaan kellaria.

Read more »

Add commentKaikuja kellarista (osa 2)

January 22nd, 2010Author: engine


Moro,

Studiolöpinät jatkuu… Tässä yhteydessä mainittakoon että allekirjoittaneen ajan- ja paikantaju saattaa olla hämärtynyt, joten kirjoitusten sisältö saattaa olla erheellistä monilta osin. Mutta se ei estä sinua lukemasta tämänkertaista stooria.

Read more »

Add commentKaikuja kellarista (osa 1)

January 18th, 2010Author: engine


Tervemorjens,

Ensimmäinen nauhoituspäivä alkoi rumpujen virittelemisellä, sekä hienoisella rumpusoundien viilauksella.

Read more »

Add commentKaikuja kellarista (eli Demo3:n nauhoitukset)

January 8th, 2010Author: engine


Lupailin kirjoittaa jotain kolmannen demon nauhoituksiin liittyvää juttua, joten täältä pesee!

Read more »

Add commentTuleeko tästä ikuisuusprojekti - kyllä

January 7th, 2010Author: kari


Hyvää seuraavaa vuosikymmentä!

Kohta on kulunut jo 4 kuukautta edellisestä nauhoituspäiväkirjan osiosta, homma takkuaa jopa odotettua enemmän. Foreveristä puuttuu edelleen viimeinen silaus, outron orkesterit on vielä viilaamatta. Edellisellä kerralla ongelmia aiheuttanut Logicin metronomi sentään saatiin toimimaan. Käyttäjävirhehän se oli.

Read more »

Add commentPrevious posts